Supermarkt De Loor - Massemsesteenweg 230 - Wetteren - Massemen

 

Jupiler, mannen weten waarom. Vrouwen ook trouwens.

Daarom staat deze voorraad in onze winkel centraal. In dozen en in flesjes, zoals u verkiest, en in voldoende voorraad zodat u zelfs in de warme dagen nooit zonder zou komen te zitten.

Maar daarnaast hebben we natuurlijk nog andere bieren, bieren van andere smaken en hoge gisting. Kies voor een blonde DUVEL, of een WESTMALLE TRIPEL, of voor een donkere ORVAL, of iets anders, laat het u smaken.

Naast bieren hebben we evenens een heel assortiment frisdrank. Uiteraard coca-cola in alle mogelijke smaken en formaten, maar ook Schweppes, fanta, en vele andere.

We hebben zelfs een frigo waar u de dranken fris kunt uitnemen. Altijd aangenaam als u dorst hebt en voorbij onze winkel passeert.

Of verkiest u een glaasje wijn.

Bij ons vindt u een uitgebreid gamma rode en witte wijnen. Niet alleen uit Frankrijk en Italië, maar ook uit Australië, Zuid-Afrika en Zuid-Amerika. Ze zijn allen uitgezocht en aanbevolen door kenners. Daardoor zult u nooit ontgoocheld zijn. Of u nu kiest voor een liefelijke Elzasser Riesling, of een soepele Bordeaux, of een volle Châteauneuf-du-Pape, altijd smaakt ge de zon in uw glas. Een glas wijn is altijd weer genieten, altijd weer een stukje vakantie.

Naast onze wijncollectie hebben we voor u eveneens CAVA in voorraad, en echte CHAMPAGNE voor deze ene unieke gelegenheid. En een likeurtje voor na de koffie, of hebt u liever een echte digestief, zeg maar een beste cognac, het staat allemaal in onze rekken.

 

 

DE LOOR BVBA - Massemsesteenweg 230 - 9230 Wetteren - Tel. 09/369.14.24 - Fax 09/366.29.09 - www.supermarktdeloor.be

 

Created and maintained by H.D.M.
Last update: 24 Mei, 2011